Uusimmat

Breaking Bad -tähti haluaisi yhä tehdä Rise of Gus -tv-sarjan, joka sijoittuisi aikaan ennen Better Call Saulia

09.09.2022 14:00 Muropaketin toimitus

Giancarlo Esposito haluaisi vielä palata Breaking Bad- ja Better Call Saul -sarjojen maailmaan.

Breaking Bad -sarjan spinoffina luotu Better Call Saul päättyi hetki sitten kuuden tuotantokauden jälkeen. Sarjan luojat Peter Gould ja Vince Gilligan eivät kuitenkaan täysin sulje pois mahdollisuutta, että he vielä joskus palaisivat palkittujen sarjojensa maailmaan.

Paluuta haikailee myös Gustavo Fringiä esittävä Giancarlo Esposito. Entertainment Weeklyn haastattelussa hän kertoo toivovansa, että hänen hahmonsa syntytarinan kertova Rise of Gus -sarja tehtäisiin vielä joskus.

Esposito oli ensin haluton palaamaan rooliinsa Better Call Saulissa, mutta kertoo sitten vakuuttuneensa hahmostaan niin paljon, että haluaisi kertoa tästä enemmänkin.

“Sain mahdollisuuden olla haavoittuvaisempi ja hieman turhautunutkin siihen, että Lalo Salamanca oli voimakas vastustaja, enkä saanut selville, missä hän on, miten päästä häneen käsiksi, miten päästä hänen edelleen. Ja se toimi ytimenä, jonka myötä pääsin tutkimaan Gus Fringista puolia, joita en ollut ennen tutkinut”, Esposito kertoo.

“Sisälläni on tietynlainen kaipuu, ja palaan aina ajatuksissani Rise of Gusiin. Se sopii palapeliin, että pääsisimme näkemään, mistä hän oikein tulee ja mikä hän oikeastaan on sen naamionsa alla.[..] En siis ole sitä vastaan, että palaisin rooliin. Toivon vaan, että jos se tapahtuu, se tapahtuisi ennen kuin täytän 90”, Esposito jatkaa.

Sekä Breaking Bad että Better Call Saul ovat kokonaisuudessaan katsottavissa Netflixissä.