Uusimmat

Brendan Fraser puhui Muumio-elokuvaa tehdessä teipinpätkälle, mutta Dwayne Johnsonille ei sanaakaan

19.01.2023 14:20 Muropaketin toimitus

Muumion paluu

Brendan Fraser on muistellut tuoreessa haastattelussaan Muumion jatko-osan tekemistä.

Vuoden 2001 Muumion paluussa (The Mummy Returns) oli mukana myöhemmin Hollywoodin supertähdeksi noussut Dwayne Johnson. Brendan Fraser ei kuitenkaan jutellut Johnsonin kanssa Muumio-elokuvan kuvauksissa sanaakaan, sillä näyttelijät eivät olleet kuvauspaikalla kertaakaan samaan aikaan.

”Epäonnistuisin surkeasti, jos minun pitäisi näytellä tennispallon kanssa”, totesi Drew Barrymore nimeään kantavan Drew Barrymore Show’n tuoreessa jaksossa, jossa Brendan Fraser vieraili.

”Minä satun olemaan todella hyvä siinä. Tiedätkö miksi? Koska Muumion paluuta tehdessä Dwayne Johnson oli pelkkä teipinpala, joka oli kiinni kepissä”, Fraser vastasi.

Koko juttutuokion voi katsoa alta.

Dwayne Johnsonin esiintyminen Muumion paluussa nojasi vahvasti erikoistehosteisiin, jotka eivät ole kestäneet aikaa kovinkaan hyvin.

Taannoin Fraser selitti, miksi Johnsonin kuuluisin kohtaus näytti niin pöhköltä etenkin nykystandardein:

”Törmäsin tehostetiimiin ensi-illassa ja he tunnustivat heti, että olisivat tarvinneet enemmän aikaa. Tietokoneluomuksen voisi varmaan remasteroida paremmaksi, mutta mielestäni sen hauskuus on juuri sen kehnoudessa, siinä kuinka kämäinen Dwayne on”.

Muumion paluun erikoistehosteille on naurettu vuosia – Brendan Fraser selitti, mikä Dwayne Johnsonin hahmossa meni oikein pieleen

Brendan Fraserin Muumio-elokuvia ei löydy Suomessa tällä hetkellä suoratoistona, mutta vuokra- ja myyntiversiot ovat saatavilla. TV5 esittää Muumion paluun huomenna perjantaina 20. tammikuuta kello 23.50.