Uusimmat

Bridgertonin viidennen ja kuudennen kauden päähahmoista on jo puhuttu

Nicola Coughlan sarjassa Bridgerton / Kuva: Laurence Cendrowicz/Netflix © 2023

18.06.2024 15:00 Muropaketin toimitus

Netflixin Bridgerton-sarja jatkuu nyt päättyneen kolmannen kauden jälkeen, mutta seuraavien kausien päähahmoja ei ole vielä paljastettu.

Netflixin julkaisema, Julia Quinnin romaaneihin pohjautuva Bridgerton-sarja on ollut valtaisa hitti. Sarjan kolmas kausi tuli viime viikolla päätökseensä, mutta nyt fanit joutuvat taas hetken aikaa odottelemaan jatkoa.

Sarjan jokainen tuotantokausi ottaa romanttisen tarinansa keskiöön eri hahmot Bridgertonin suvusta. Ensimmäisellä kaudella nähtiin Daphne Bridgerton (Phoebe Dyvenor) ja Simon (Regé-Jean Page), kakkoskaudella Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) ja Kate (Simone Ashley) ja kolmoskaudella puolestaan Colin Bridgerton (Luke Newton) ja Penelope (Nicola Coughlan).

Varietyn haastattelussa Bridgertonin showrunner Jess Brownell ja tuottaja Shonda Rhimes kertovat, että he ovat keskustelleet jopa jo viidennen ja kuudennen kauden päähahmoista.

“Tiedän tietenkin jo ketkä ne ovat kaudella 4. Ja olemme Shondan kanssa keskustelleet myös kausista 5 ja 6, mutta emme vielä sitä pidemmälle. Jos olemme niin onnekkaita, että saamme kauden 6, haluamme olla valmiita sitä varten, jotta tiedämme mitä kohti suunnata. Mutta emme ole Shondan kanssa vielä paljastaneet suunnitelmiamme kenellekään. Joten ainahan voi olla, että kun neuvottelemme yhteistyökumppaneidemme kanssa, päätämmekin ottaa toisenlaisen suunnan. Mutta kyllä, meillä on alustava suunnitelma olemassa”, Brownell kertoo.

Bridgertonin suuresta lapsikatraasta osa on edelleen naittamatta – ja leskirouvakin on vielä vapailla markkinoilla.