Uusimmat

Bruce Campbell tarkentaa puheitaan: Evil Deadista on tulossa peli PC:lle ja konsoleille

04.07.2019 12:37 Muropaketin toimitus

Bruce Campbell selittää, että tuleva Evil Dead -peli ilmestyy sekä konsoleille että PC:lle, eikä kyseessä ole VR-peli.

Toukokuussa Evil Dead -tähti Bruce Campbell totesi haastattelussa, että suositun leffa- ja tv-sarjan pohjalta on tekeillä uusi peli. Tuolloin Campbell kuvaili peliä ”immersiiviseksi”, minkä monet ovat tulkinneet viittaavan VR-peliin. Nyt hän on Bloody Disgustingin mukaan kommentoinut uudelleen asiaa.

”Tämä on hyvä aika selventää väärä tietoa, jota saattaa olla parhaillaan liikkeellä (myös minun suustani): tuleva Evil Dead -peli on tekeillä konsoleille ja PC:lle, ei VR:lle. Anteeksi sekaannuksesta”, Campbell kertoo tuoreessa twiitissään.

Evil Dead -pelin julkaisuajankohdasta ei ole vielä mitään tietoa, eikä edes kehityksestä vastaavaa studiota ole paljastettu. Leffojen ja niitä seuranneetn Ash vs. Evil Dead -sarjan pohjalta on vuosien varrella julkaistu useita pelejä, mutta edellisestä konsolipelistä, Evil Dead: Regenerationista (2005), on kulunut jo 14 vuotta.

Keväällä Bruce Campbellin esittämä kulttisankari Ash saapui pelihahmoksi suosittuun Dead by Daylight -kauhumoninpeliin. Campbell itse toimii pelissä Ashin äänenä, kuten myös tulevassa Evil Dead -pelissä.