Uusimmat

Bruce Willis uhkasi katkoa Frendit-tähden jalat ja polttaa talon, jos yhteinen elokuva ei toteutuisi – Viesti päätyi myös tähän vuoden 2000 komediaan

19.11.2019 06:01 Muropaketin toimitus

Bruce Willis ja Matthew Perry tekivät Frendit-sarjaa hetken aikaa yhdessä 1990-luvun puolivälissä. Muutama vuosi myöhemmin näyttelijät tekivät yhdessä komedian Koko potti, jonka Sub esittää tänään kello 21.00.

Vaikka Bruce Willis ja Matthew Perry tunsivat toisensa jo ennestään, ei miesten saaminen samaan elokuvaan ollut ihan ongelmatonta. Willis koetti tavoitella kollegaansa roolitarjouksella useamman viikon ajan, mutta ei onnistunut saamaan lomailevaa Perryä kiinni.

Lopulta tuskastunut Die Hard -tähti jätti Frendit-tähden puhelinvastaajaan aggressiivisen, mutta humoristisen uhkauksen voimistaakseen sanomaansa:

”Hakkaan jalkasi irti, sytytän talosi palamaan ja katson kun ryömit…”

Bruce Willisin repliikki levisi laajalle ja päätyi lopulta mukaan myös Koko potti -elokuvaan (The Whole Nine Yards), koska sitä pidettiin niin hauskana, kertoo mm. Chicago Tribune.

Jonathan Lynnin mustassa komediassa kurjan avioliiton nujertama hammaslääkäri saa naapurikseen ammattitappajan. Bruce Willisin ja Matthew Perryn lisäksi elokuvaa tähdittävät Rosanna Arquette, Michael Clarke Duncan, Natasha Henstridge. Amanda Peet ja Kevin Pollak.