“Bruce Willis vihaa elokuvien tekemistä” – Die Hard -tähden kanssa työskennellyt ohjaaja ei sanojaan säästellyt

20.09.2021 13:37 | Muropaketin toimitus

Bruce Willis ja Tracy Morgan tähdittivät Kevin Smithin toimintakomediaa Cop Out vuonna 2010. Kokemus oli ohjaajalle niin hirveä, että Smith jaksaa tuskailla päätähtensä käytöstä edelleen.

”Ilman Tracya olisin varmaan tappanut itseni tai jonkun muun Cop Outia tehdessä”, Kevin Smith vuodatti jo pian elokuvan ensi-illan jälkeen. Ohjaaja teki hyvin selväksi, että Bruce Willisin kanssa työskenteleminen on hirvittävää, vaikka ihaili Die Hard -tähteä ennestään. Willis puolestaan tykitti takaisin ja ilmoitti, että Smith vain hääräili Cop Outin kuvauksissa monitorinsa takana ja poltti liikaa pilveä.

Riita oli valmis, ja on jatkunut siitä lähtien. Eikä sopua ole varsinaisesti havaittavissa näköpiirissä, sillä tuoreessa Kevin Smith’s Secret Stash: The Definitive Visual History -kirjassaan Kevin Smith palaa aiheeseen ja kuvailee Cop Outin tekemistä näin:

”Cop Out olisi voinut hieno kokemus, ellen olisi kohdannut todellista pimeyttä Bruce Willis. Minä rakastan elokuvien tekemistä, mutta hän ei, ei sitten yhtään”, Smith kuittasi.

Aiheesta on uutisoinut Screen Crush.

Cop Outia ei tällä hetkellä Suomen suoratoistopalveluista löydy, vuokraamoista kyllä. Kyseessä on loppujen lopuksi aika keskinkertaisesta pätkästä, jossa ehdottomasti kiinnostavinta ovat ne asiat, jotka tapahtuivat, kun kamerat eivät kuvanneet.