UUSIMMAT

Bruce Willisin tuore elokuva tulee Suomeen suoratoistona – Sitä katsoessa ei voi olla miettimättä, onko Die Hard -tähteä käytetty hyväksi röyhkeällä tavalla

19.05.2022 08:41 Muropaketin toimitus

Keväällä ilmoitettiin Bruce Willisin sairastavan afasiaa ja lopettavan siksi elokuvien tekemisen. Pian sen jälkeen kerrottiin Die Hard -tähden tehneen tuoreimmat elokuvansa tilassa, joka pisti kyseenalaistamaan ohjaajien ja tuottajien moraalin.

”Useat elokuvantekijät kertovat, että Willisillä oli kuvauksissa aina mukanaan laaja seurue, joka ohjasi ja opasti hukassa olevaa Willisiä. Näyttelijän oli muun muassa vaikea muistaa vuorosanojaan, joita hänelle kerrottiin korvanapin avulla. Useimmat toimintakohtaukset kuvattiin sijaisnäyttelijän avustuksella. […] White Elephant -elokuvan ohjaaja Jesse V. Johnson puolestaan sanoo olleensa Willisistä huolissaan elokuvan kuvauksissa. Willis kyseli ihmisiltä, miksi hän on siellä missä on.”

Näin Bruce Willisin viime vuosista uutisoitiin huhtikuun alussa.

Elokuva-alalla on tiedetty jo vuosia, ettei Bruce Willisillä ole kaikki kunnossa – tuore lehtijuttu maalaa surullisen kuvan näyttelijän voinnista

Viime vuonna ensi-iltansa saanut Deadlock on yksi niistä Bruce Willisin surullisenkuuluisista ö-luokan elokuvista, joissa näyttelijä on mukana pienessä roolissa vain heittääkseen sisään satunnaisia katsojia. Murska-arviot saanut elokuva on jo vuokrattavissa ja ostettavissa Suomessa, mutta suoratoistoon se tulee 1. kesäkuuta, yksinoikeudella C Moressa.

Bruce Willis ei ole julkisesti kommentoinut terveydentilaansa tai viime vuosien tuotoksiaan, mutta Deadlockia ja muita tuoreita elokuvia katsoessa on hyvin vaikea karistaa ajatusta siitä, onko Willisin paikka ihan oikeasti ollut kameran edessä.