Bruce Willisin uusi leffa nousi USA:n TOP 10 -listan kärkikahinoihin – turpaan tuli vain Black Pantherilta ja Jennifer Lawrencelta

05.03.2018 08:45 | Muropaketin toimitus

Bruce Willis on kadonnut valkokankailta 2010-luvulla blu-ray-ale-laarien sankariksi. Nyt toimintalegendalta on kuitenkin ilmestynyt pitkästä aikaa uusi elokuva, joka on päässyt teatterilevitykseen Yhdysvalloissa, ja pääsee myös Suomessa.

Eli Rothin ohjaama toimintatrilleri Death Wish julkaistaan Suomessa ensi perjantaina (9.3.), mutta Yhdysvalloissa leffa julkaistiin jo viime viikolla.

Katsojatilastojen kärkeen ei Bruce Willisin vetovoima enää riittänyt, mutta TOP 3:een Death Wish sentään nousi.

Box Office Mojon mukaan Death Wish keräsi avausviikonloppunaan 13,025 miljoonan dollarin lipunmyynnin. Tällä summalla elokuva ylsi katsojatilastojen kolmanneksi. Toiselta sijalta löytyi Jennifer Lawrencen tähdittämä Red Sparrow (17,000 miljoonaa dollaria). Listaa hallitsi, nyt kolmatta viikkoa, yli voimaisesti Marvel-hitti Black Panther (65,000 miljoonaa dollaria).

”Väkivaltaisen kotiryöstön seurauksena Paul Kerseyn (Bruce Willis) vaimo kuolee ja tytär vaipuu loukkaantuneena koomaan. Kersey inhoaa väkivaltaa mutta joutuu ylittämään inhonsa voidakseen kostaa perheensä puolesta. Viha ajaa Paulin ottamaan oikeuden omiin käsiinsä.”