C-3PO:n näyttelijä kertoi, miten hirveää droidin esittäminen Star Warsissa on

06.09.2017 11:40 | Muropaketin toimitus

Star Wars -elokuvissa alusta asti C-3PO-protokolladroidia esittänyt Anthony Daniels on kertonut Fan Expo 2017 -messuilla työstään.

C-3PO näyttää vielä 40 vuotta A New Hopen jälkeenkin hienolta luomukselta. Sillä on kuitenkin hintansa: kullanhohtoiseen droidipukuun sukeltaminen vaatii Anthony Danielsin mukaan kovia hermoja ja muutenkin vahvaa psyykettä. Ihmisten ensi-ihastus kun kaikkoaa nopeasti ensitapaamisen jälkeen ja sen jälkeen C-3PO:n esittäjä jää statistiksi taustalle.

Cinema Blend -sivuston mukaan Daniels kertoi Fan Expossa C-3PO:n esittämisestä seuraavaa:

”Puvussa ei ole helppoa olla, koska siinä joutuu vähän eristyksiin kaikista muista. Etenkin aikoinaan olin käytännössä lukittuna siihen [pukuun]… Alussa ihmiset tulivat tietenkin luokseni koko ajan ja kehuivat, miten hyvältä näytän ja miten olen täydellinen droidi. Kukaan ei ollut vielä silloin nähnyt tällaista asua. Muutaman päivän jälkeen minusta oli kuitenkin tullut pelkkä objekti. Ihmiset unohtivat, että olen siellä sisällä”, Daniels tuskaili.

Nyt 71-vuotiaalla brittinäyttelijällä riittää kuitenkin ymmärrystä ihmisten reaktioille:

”Minut hyväksyttiin robottina ja koneena, eikä koneille tietenkään tarvitse olla mukava. Ei niiden vointia tarvitse tiedustella. Koska muka itse juttelitte mikroaaltouunillenne?”.

Seuraavan kerran Anthony Daniels nähdään C-3PO:na joulukuussa ensi-iltansa saavassa Star Wars: The Last Jedissä.

Muropaketin uusimmat