Uusimmat

”Candyman, Candyman, Candyman…” – Vaikka kuinka hokisit, ei kauhuklassikon kierrätys ilmesty tänä vuonna

22.10.2020 14:16 Muropaketin toimitus

Clive Barkerin luoman Candymanin uusi kierrätys ei ehdikään valkokankaille tänä vuonna.

Koronavirus teki sen taas:

Uuden Candyman-elokuvan ensi-ilta on lykätty ensi kesän lopulle. Uusi julkaisupäivä on Yhdysvalloissa 27.8.2021, uutisoi The Hollywood Reporter.

Candymanin virallinen kuvaus kuuluu seuraavasti:

Niin kauan kuin Chicagossa sijaitsevan Cabrini Greenin asukkaat muistavat asuinaluetta on piinannut kummitustarina yliluonnollisesta tappajasta, jolla on koukku kätenään. Tappaja ilmestyy niille, jotka uskaltavat sanoa hänen nimensä viisi kertaa peilin edessä. Kuvataitelija Anthony McCoy ja hänen galleristityttöystävänsä Brianna Cartwright muuttavat Cabriniin luksusasuntoon. Anthonyn taiteilijaura junnaa paikallaan, mutta sattuma tuo hänet yhteen Cabrini Greenin pitkäaikaisen asukkaan kanssa, joka paljastaa hänelle Candymanin liittyvän traagisen ja karmivan tositarinan Pysyäkseen mukana Chicagon taidepiireissä Anthony alkaa tutkia näitä kaameita yksityiskohtia studiollaan ammentaakseen niistä inspiraatiota taiteeseensa, Tietämättään hän avaa samalla oven monimutkaiseen menneisyyteen, joka koettelee hänen järkeään ja vapauttaa kammottavan väkivallan aallon, joka asettaa hänet törmäyskurssille kohtalon kanssa.

Pääosia Nia DaCostan ohjaamassa elokuvassa esittävät Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett ja Colman Domingo.

Ja trailerihan näytti tältä: