Uusimmat

Captain Marvel -tähti haluaa seuraavaksi Fast & Furious -elokuvaan: “Olen ihan koukussa niihin”

23.02.2022 17:30 Muropaketin toimitus

Brie Larson nähdään seuraavaksi Captain Marvelin roolissa ensi vuonna julkaistavassa elokuvassa The Marvels.

Captain Marvel -elokuvan jatko-osa The Marvels julkaistaan näillä näkymin vuoden päästä, helmikuussa 2023. Brie Larson palaa siinä tuttuun rooliinsa, mutta hänen rinnalleen nousee Kamala Khania esittävä Iman Vellani, jonka oma sarja Ms. Marvel julkaistaan vielä tämän vuoden aikana.

Larson tähyilee kuitenkin myös Marvel-maailman ulkopuolelle ja kertoo tuoreessa haastattelussa (Comic Bookin kautta), että haluaisi mukaan Fast & Furious -elokuviin.

“Kerro kiltti kaikille, että tietenkin haluaisin mukaan Fast & Furious -elokuvaan. Olen ihan koukussa niihin. Rakastan niitä, ne ovat niin hyviä, niin hauskoja. Ja niiden myötä olen alkanut arvostaa autoja”, Larson selittää.

Hän myös toivottaisi lämpimästi tervetulleeksi Avengers/Fast & Furious -yhdistelmän.

“Haluan esittää uusia hahmoja, mutta ottaisin innolla vastaan tuollaisen crossoverin. Siinä kosketetaan jotain sellaista, mitä todellakin rakastan, joten se kelpaisi minulle.”

Nia DaCostan ohjaama The Marvelsin muissa rooleissa nähdään Larsonin ja Vellanin lisäksi muun muassa Samuel L. Jackson, Teyonah Parris, Zawe Ashton ja Seo Jun Park.