Uusimmat

Captain Marvelissa on mukana Marvel-fanien suosikkiagentti ja kaksi Guardians of the Galaxysta tuttua pahista

27.03.2018 08:14 Muropaketin toimitus

Marvel Studios on aloittanut virallisesti vuonna 2019 ensi-iltansa saavan Captain Marvelin kuvaukset. Samalla on paljastettu elokuvan avainnäyttelijät.

Brie Larson, Samuel L. Jackson, Jude Law ja Ben Mendelsohn on nimetty 1990-luvulle sijoittuvan Captain Marvelin näyttelijöiksi jo aikaisemmin. Nyt lista kasvaa useilla nimillä, uutisoi Marvel kotisivuillaan.

Yllättäen Nick Furya jälleen esittävä Samuel L. Jackson ei olekaan ainoa vanha tuttu Marvel Studiosin ensimmäisessä naissupersankarista kertovassa seikkailussa. Captain Marvelin näyttelijäkaartissa on nimittäin mukana myös kolme muuta aikaisemmista Marvel-elokuvista tuttua näyttelijää.

Olennaisin näyttelijäkaarti on kokonaisuudessaan seuraava:

Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan, Algenis Perez Soto, Rune Temte, McKenna Grace, Clark Gregg ja Jude Law.

Kyllä, ensimmäisestä Guardians of the Galaxysta (2014) tutut Hounsou (Korath) ja Pace (Ronan) palaavat pahisrooleihinsa. Lisäksi paluun tekee Gregg, jonka esittämä agentti Coulson ”kuoli” The Avengersissa (2012), ja on sittemmin esiintynyt vain Agents of S.H.I.E.L.D. -sarjassa.

Anna Bodenin ja Ryan Fleckin ohjaama Captain Marvel saa ensi-iltansa maaliskuussa 2019.

Brie Larsonin esittämä kosminen supersankari nähdään samana vuonna myös Avengers 4:ssa.