Uusimmat

Charlie Cox vahvisti asian nyt myös itse – Daredevil on mukana tulevissa Marvel Studiosin tuotannoissa

25.02.2022 17:00 Muropaketin toimitus

Charlie Coxin esittämä Daredevil/Matt Murdock on siirtynyt osaksi Marvel Studiosin virallista MCU:ta.

Netflixin Daredevil-sarjassa hahmoa esittäneestä Charlie Coxista tuli saman tien Marvel-fanien suosikki. Kun Netflix ilmoitti muutama vuosi sitten lakkauttavansa Marvel-sarjansa Disneyn ostettua hahmojen omistuksen, kukaan ei vielä tiennyt kuinka noiden rakastettujen hahmojen käy.

Viime syksynä syttyi toivon kipinä, kun Hawkeye-sarjassa vieraili Daredevil-pahis, Vincent D’Onofrion esittämä Kingpin. Tilanne muuttui tästäkin paremmaksi, kun itse Coxin esittämä Matt Murdock pistäytyi elokuvassa Spider-Man: No Way Home.

Cox on nyt myös itse vahvistanut (IGN:n kautta), että hänen Daredeviliään nähdään MCU:ssa jatkossakin.

“Tiedän kyllä jotain. En tiedä vielä miten paljon, mutta sen tiedän, että jotain lisää on tulossa”, Cox kertoo.

Hahmo otettiin elokuvateattereissa uudessa Spider-Manissa vastaan suurella ilolla, mutta Cox ei harmillisesti itse päässyt kokemaan tuota tilannetta. Hän kertoo veljenpoikansa lähettäneen hänelle videon, jossa koko elokuvateatterisali hurrasi hahmon tullessa kuvaan.

“Menin sitten itse lähelläni sijaitsevaan elokuvateatteriin ja jäin seisomaan käytävälle… ja ikävä kyllä, oma kokemukseni oli pelkkää hiljaisuutta. Olin niin pettynyt. Vaimoni oli mukana valmiina kuvaamaan tilannetta, koska olisi ollut hauska kokea tilanne, missä kaikki hurraavat”, hän selittää.