Uusimmat

Charlie Coxin esittämä fanisuosikki on tullut Marvelille jäädäkseen – Daredevil saa oman sarjansa keväällä 2024, mutta se ei ole ainoa esiintyminen

25.07.2022 10:30 Muropaketin toimitus

Daredevil: Born Again -sarja julkaistaan Disney+:ssa keväällä 2024.

Stan Leen 1960-luvulla Marvel-sarjakuviin luoma sokea supersankari-juristi Daredevil/Matt Murdock sai ansaitsemansa kohtelun Netflixin alkujaan julkaisemassa tv-sarjassa, jossa nimihahmoa esitti Charlie Cox. Aikuisille suunnattua sarjaa tehtiin kolme tuotantokautta ennen kuin hahmon oikeudet siirtyivät Disneylle, ja nykyisin Daredevil on katsottavissa Disney+:ssa muiden Marvel-tuotantojen rinnalla.

Pienen tauon jälkeen Cox palasi rakastettuun rooliinsa elokuvassa Spider-Man: No Way Home. Viikonloppuna Comic-Conissa paljastettiin (Colliderin kautta), että Coxin Daredevil on tullut MCU:hun pidemmäksikin aikaa.

Hahmo saa oman sarjansa Disney+:ssa keväällä 2024. Daredevil: Born Again ei kuitenkaan jää hahmon ainoaksi esiintymiseksi, sillä uusi She-Hulk-traileri paljastaa, että Matt Murdock/Daredevil on mukana myös tuossa kuukauden päästä alkavassa sarjassa.

Charlie Coxin on myös uutisoitu liittyvän kesällä 2023 julkaistavan Echo-sarjan näyttelijäkaartiin. Sarja kertoo Alaqua Coxin jo Hawkeye-sarjassa esittämästä, kuurosta Maya Lopezista, joka tunnetaan sarjakuvissa yhteyksistään Matt Murdockiin. Hän ja Daredevil nimittäin jakavat yhteisen verivihollisen: Vincent D’Onofrion esittämän Kingpinin.

(Yhteisestä sukunimestään huolimatta Charlie Cox ja Alaqua Cox eivät ole naimisissa tai sukulaisia keskenään).

Daredevil pääsee seikkailemaan lisää myös Spider-Manin kanssa. Hahmo nimittäin nähdään tulevassa Spider-Man: Freshman Year -animaatiosarjassa, joka alkaa Disney+:ssa 2024. Coxin on uutisoitu antavan äänensä animaatiohahmolle.

Tämä huipentuu keväälle 2024 ajoitetussa Daredevil: Born Again -sarjassa. Myös D’Onofrion on vahvistettu olevan mukana sarjassa, mutta vielä ei ole tietoa, ovatko esimerkiksi aiemmassa Daredevil-sarjassa Foggy Nelsonia esittänyt Elden Henson, Karen Pagea esittänyt Deborah Ann Woll tai Jon Bernthalin Punisher mukana.

She-Hulk: Attorney at Law -sarja – alkaa Disney+:ssa 17. elokuuta:

MAINOS | Marvelia, Star Warsia ja paljon muuta – Tilaa Disney+ hintaan 8,99 € / kuukausi tai 89,90 € / vuosi