Uusimmat

Charlize Theron ei esitä Furiosaa uudessa Mad Max -elokuvassa: “En ole vihainen siitä”

13.12.2022 17:00 Muropaketin toimitus

Tulevan Furiosa-elokuvan pääosaa esittää Charlize Theronin sijaan Anya Taylor-Joy.

Charlize Theronin esittämä Furiosa oli varmastikin Mad Max: Fury Road -elokuvan keskeisimpiä voimia, mikä saatteli George Millerin elokuvan menestykseen. Miller yllätti niin katsojat kuin Theronin itsensäkin ilmoittaessaan, että Theron ei esitäkään hahmoa seuraavassa Mad Max -elokuvassa, vaan esiosaksi suunnitellussa Furiosassa roolin ottaa haltuunsa Anya Taylor-Joy.

The Hollywood Reporterin haastattelussa Theron kertoo, että vaikka Fury Roadin tekeminen oli äärimmäisen rankkaa, hän silti olisi halunnut palata rooliinsa. Hän ei kuitenkaan ole vihainen siitä, että rooliin on nyt kiinnitetty joku muu, vaan kertoo arvostavansa Taylor-Joyta.

“En ole vihainen Millerille siitä, että hän tekee esiosan jatko-osan sijaan. Yksi v*tun mahtavimmista näyttelijöistä jatkaa siitä, mitä itse osasin vain haaveilla”, Theron kommentoi ja kertoo ettei Taylor-Joy kuitenkaan ole ollut yhteydessä häneen roolin tiimoilta.

“Mutta minä ymmärrän sen. Onhan se aina hankalaa. Kukapa nyt haluaa soitella ja sanoa, että hei me teemme tämän ilman sinua. Ei kukaan halua tehdä sitä, joten ymmärrän sen hyvin. Ja rakastan Georgea. Tiedän, että puhun vielä hänen kanssaan joskus uudelleen.”

Mad Max: Furiosa on määrä valmistua valkokankaille 24. toukokuuta 2024. Theron puolestaan palaa tuttuihin rooleihinsa seuraavassa Fast & Furious -elokuvassa sekä Old Guard 2:ssa.