Uusimmat

Chris Hemsworthia pelotti kuvata yhtä kohtausta uuteen Netflix-elokuvaan – tällainen se oli

20.06.2022 09:24 Muropaketin toimitus

Top Gun: Maverickin ohjanneen Joseph Kosinskin Spiderhead sai ensi-iltansa viime perjantaina.

Chris Hemsworth kertoo Cinemablendin haastattelusta viime perjantaina Netflixissä ensi-iltansa saaneen Spiderhead-tieteisdraaman vaikeimmasta kohtauksestaan. Hemsworth esittää elokuvan pahista Dr. Steve Abnestia, joka kokeilee erilaisia uusia muuntohuumeita vankeihin.

Vaikeimmassa kohtauksessaan pahis-tohtori saa itse Darkenfloxx-douppia, joka aiheuttaa äärimmäistä ahdistusta ja pelkotiloja.

– Se oli intensiivistä. Minun piti käydä noin minuutissa uskottavasti läpi noin neljä tai viisi eri tunnetilaa. Kohtaus pelotti minua jo siinä vaiheessa kun luin käsikirjoituksen. Siitä olisi voinut tulla täysin epäuskottava, mutta onneksi sain homman toimimaan. Päätin vain olla analysoimatta kohtausta liikaa, Hemswoth sanoo.

Muropaketin arvostelussa Spiderhead sai vain kaksi tähteä viidestä ja siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”Leffan pahis on isot silmälasit kasvoillaan sliipattua limanuljaskaa ja hieman erilaista hullua professoria esittävä Chris Hemsworth. Marvel-staralla tuntuu olevan pakottava tarve todistaa olevansa ihan oikea näyttelijä. Hemsworth ylinäyttelee Dr. Steve Abnestia niin vakavalla naamalla kuin koomisen pelottavaksi tarkoitetuissa kohtauksissa. Näyttelijä pystyy parempaankin. Hetkittäin Hemsworth malttaa jarrutella, jolloin hahmo on sopivan karmiva.”

Arvostelu | Spiderhead on paha pettymys – Netflixin uutta scifi-elokuvaa ei pelasta edes Top Gun: Maverickin ohjaaja

Spiderhead