Uusimmat

Chris Pratt ei halunnut hakea Star-Lordin roolia saatuaan pakit Thorista, Avatarista ja Star Trekistä: ”En ikinä pääse Marvel-leffaan kuitenkaan”

Kuva: ©2023 Marvel

01.05.2023 14:00 Muropaketin toimitus

Chris Pratt nähdään tällä viikolla jälleen Star-Lordin roolissa kolmannessa Guardians of the Galaxy -elokuvassa. Pääsy Marvel Studiosin leipiin ei ollut kuitenkaan helppo.

Guardians of the Galaxy -tähti Chris Pratt vieraili Jimmy Kimmel Livessä ja paljasti haastattelussa hakeneensa lukuisiin suuriin elokuvasarjoihin Avatarista ja Star Trekistä lähtien ennen pääsyään Star-Lordin rooliin.

Pratt kommentoi muun muassa hakeneensa kaikkiin Marvel Studiosin tuotantoihin, mutta saaneensa koe-esiintymisistä vain kylmää kyytiä.

“Hain niihin kaikkiin. Minulla oli tosi rankka pätkä Marvelin kanssa. Hain Thoriin, en edes Thorin rooliin vaan johonkin sivuosaan, eikä minulle edes soitettu takaisin”, Pratt kertoo.

“Jossain vaiheessa olin siinä pisteessä, että ajattelin, etten koskaan enää hae Marvelille. Ajattelin, että tämä on ihan tyhmää, en tule koskaan näyttelemään Marvel-elokuvassa.”

Vuonna 2014 tilanne kuitenkin muuttui, kun Pratt roolitettiin Guardians of the Galaxyn pääosaan ja seuraavana vuonna ensimmäisen Jurassic Worldin pääosaan.

Katso koko haastattelu tästä videosta:

LUE MYÖS: Arvostelu | Guardians of the Galaxy Vol. 3 on James Gunnin tunteikas joutsenlaulu, joka tyydyttänee sarjan faneja