UUSIMMAT

Chris Pratt väittää, ettei hänen nimensä ole oikeasti Chris – “Älkää kutsuko minua sillä nimellä”

30.06.2022 09:56 Muropaketin toimitus

Chris Prattin kommentit ovat jälleen hieman omituisia.

Pop Culture Spotlight With Jessica Shaw -ohjelmassa vierailleen Chris Prattin hieman omituiset kommentit ovat taas uskonnollissävytteisiä. Hän hämmensi aluksi juontaja Shaw’n kertomalla, ettei hänen nimensä ole Chris.

– Minua kutsutaan Prattiksi. Tai CP kelpaa myös. Golfasin jokin aika sitten ystäväni pastori Chadin kanssa, joka käytti Chris-nimeä. Sanoin hänellekin, ettei se ole nimeni. Älkää kutsuko minua sillä nimellä, Pratt sanoo.

Näyttelijä on viime aikoina laukonut uskonnollissävytteisiä kommentteja. Stephen Colbert -showssa hän kertoi uskostaan. Pratt yhdistettiin Hillsong-nimiseen kirkkoon, joka tunnetaan homovihan lietsomisesta ja LGBTQ-vastaisesta sanomastaan.

Lue myös: Näin rakastetusta Chris ”jokamies” Prattista tuli Hollywoodin “huonoin Chris” – maine ehkä meni, mutta ainakin leffat myyvät yhä

Muutama vuosi sitten Elliot Page ihmetteli Prattin touhuja Twitter-tilillään, jolloin Pratt kiisti koskaan kuuluneensa Hillsongiin.

Tuoreiden kommenttiensa mukaan hänen oma kirkkonsa on Zoe Church, jolla kuitenkin on kytköksiä juuri Hillsongiin. Sen perustajan kerrotaan luoneen kirkkonsa Hillsongin mallin mukaisesti.