UUSIMMAT

Cinamon lopettaa Triplassa – Samalla toinen Finnkinon kilpailija avaa ensimmäisen elokuvateatterinsa Helsinkiin

07.06.2021 17:31 | Muropaketin toimitus

Biorex on tuttu elokuvateatteri Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä, Kajaanissa, Pietarsaaressa, Porvoossa, Riihimäellä, Rovaniemellä, Seinäjoella, Torniossa, Vaasassa… ja kohta Helsingissä.

Cinamon-elokuvateatteriketju on päättänyt koronakurimuksen myötä lopettaa toimintansa Helsingin Pasilassa sijaitsevassa Tripla-kauppakeskuksessa. Elokuvateatteritoiminta ei kuitenkaan Helsingin paraatipaikalla lopu, sillä Biorex avaa ensimmäisen teatterinsa pääkaupunkiseudulla loppukesästä.

”On hienoa päästä avaamaan uusi yksikkö pääkaupunkiseudulle. Olemme rakentaneet määrätietoisesti teatteriketjuamme kymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Nyt meille avautui loistava mahdollisuus laajentaa toimintaamme myös pääkaupunkiseudulle ja Helsinkiin. Mall of Triplan sijainti on erinomainen kiinnostavassa kasvukeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Nykyaikainen kauppakeskus laadukkain palveluin tarjoaa elokuvateatterillemme hyvän ja toimivan ympäristön”, sanoo Biorexin toimitusjohtaja Aku Jaakkola yhtiön tiedotteessa.

BioRex Triplassa tulee olemaan kuusi salia, joissa on yhteensä noin 600 paikkaa. Teatteria uudistetaan kesän aikana päivittämällä kaikki elokuvateatterisalit ja aulatilat, muun muassa kaksi nykyistä salia uudistetaan premium-tasoisiksi saleiksi, joissa on laajempi ruoka- ja juomatarjoilu.

Muista uusista palvelukonsepteista kerrotaan avajaisten yhteydessä.

Muropaketin uusimmat