Uusimmat

Clint Eastwoodin elokuvasta povattiin floppia jo etukäteen, mutta se tehtiin silti – Studiopomo hermostui kuultuaan syyn

Cry Macho (2021), Clint Eastwood

31.05.2022 19:30 Muropaketin toimitus

Clint Eastwoodin viime syksynä julkaistu elokuva Cry Macho oli floppi jo ennen julkaisuaan.

Syksyllä 2021 julkaistiin Clint Eastwoodin ohjaama ja tähdittämä Cry Macho, jonka Muropaketinkin arvostelussa sanottiin olevan “aivan totaalinen epäonnistuminen”.

LUE MYÖS: Arvostelu Clint Eastwoodin uusi Cry Macho -elokuva on aivan totaalinen epäonnistuminen

The Wall Street Journalin artikkelissa (Cinemablendin kautta) paljastetaan, että elokuvasta povattiin floppia jo ennen sen julkaisua. Warner Brosin uuden toimitusjohtaja Davis Zaslavin kerrotaan olleen tyytymätön siihen, että Cry Macholle lainkaan annettiin lupa lähteä tuotantoon.

Syynä sille, että elokuvalle annettiin vihreää valoa, kerrotaan olleen Eastwoodin korkean profiilin lisäksi se, että hänet tunnettiin ohjaajana, joka ei koskaan ylitä budjettiaan ja pysyy aikataulussa.

Zaslaville tämä ei kuitenkaan riittänyt, sillä hän kommentoi päätöksen jälkeen, etteivät he ole tekemässä kenellekään palveluksia.

“Tämä ei ole mikään ’show friends’ vaan tämä on ’show business’”, Zaslavin kerrotaan kommentoineen.

Cry Machon tuotantobudjetti oli maltillinen 33 miljoonaa dollaria, mutta elokuva ei tienannut takaisin edes tätä. Sen lippukassatienestit olivat maailmanlaajuisestikin vain 15,5 miljoonaa dollaria.