Clint Eastwoodin poika on jo valmis uuden Wolverinen rooliin

13.03.2018 08:30 | Muropaketin toimitus

Wolverine

Hugh Jackman jätti X-Men-elokuvat ja Wolverinen taakseen vuosi sitten ensi-iltansa saaneella Loganilla. Siitä lähtien supersankarifanit ovat heitelleet ilmoille näkemyksiä siitä, kuka voisi olla Wolverinen seuraava näyttelijä.

Tom Hardyn lisäksi uudeksi Wolverineksi on esitetty esimerkiksi Clint Eastwoodin näyttelijäpoika Scott Eastwoodia.

Nyt Eastwood on itse ilmoittanut olevansa hyvinkin valmis ottamaan roolin vastaan, jos sitä vain hänelle tarjotaan.

”Rakastan Wolverinea. Hän on yksi kaikkien aikojen parhaista sarjakuvahahmoista. Hän on kapinallinen, kunnon pahis ja kävelevä katastrofi, joka ei pelaa sääntöjen mukaan. Sellaista hahmoa minä rakastan. Olisin sataprosenttisesti valmis rooliin”, Scott Eastwood lupasi ScreenRantin haastattelussa.

31-vuotias Eastwood on tuttu muun muassa elokuvista Snowden, Suicide Squad, Fury, Fast & Furious 8, The Longest Ride ja Gran Torino, jonka aikoihin hän esiintyi vielä nimellä Scott Reeves.

Vielä ei ole mitään tietoa siitä, milloin Wolverine palaa valkokankaalle. Todennäköisesti tähän menee kuitenkin vielä vuosia, ja asiaan vaikuttaa myös se, että Disney on ostamassa 20th Century Foxin omistukseensa. Kauppojen myötä mutantit siirtyvät samaan universumiin Avengersien ja muiden tuttujen sankareiden kanssa.