Colin Farrell kärsi paniikkikohtauksista uuden elokuvan kuvauksissa – Eikä mikään ihme, kun kuuntelee millaista sen tekeminen oli

01.08.2022 13:00 Muropaketin toimitus

Colin Farrell esittää toista pääosaa tällä viikolla julkaistavassa, Ron Howardin ohjaamassa draamassa Thirteen Lives.

Colin Farrell ja Viggo Mortensen tähdittävät tällä viikolla Amazon Prime Videossa julkaistavaa, tosipohjaista draamaa Thirteen Lives. Ron Howardin ohjaama elokuva kertoo vuonna 2018 Thaimaassa tapahtuneesta tapauksesta, missä paikallisten nuorten jalkapallojoukkue joutui tulvan saartamaksi Tham Luangin luolaan.

The Hollywood Reporterin haastattelussa Farrell kertoo Mortensenin tapaan tehneensä elokuvan sukelluskohtaukset itse, ilman sijaisnäyttelijää.

“En voinut antaa Viggon saada kaikkea kunniaa. Voin siis syyttää siitä päätöksestä Viggoa. Jos Viggo tekee sen, niin silloin teen minäkin”, Farrell kertoo.

Klaustrofobisia luolasukelluskohtauksia kuvattiin veden alla ja pimeässä, mikä aiheutti Farrellille paniikkikohtauksia.

“Jouduin muutaman kerran oikeasti paniikkiin ja minun piti sanoa itselleni, että nyt rentoudut, rauhoitut, kaikki on ihan hyvin. Ei ole mitään pelättävää, sillä sinulla on ihan hyvin ilmaa, tankki näyttää 60 %, joten hidasta vaan hengitystäsi, kaikki on ok. Välillä jouduimme olemaan veden alla niin, että suoraan yläpuolellamme oli katto ja se oli todella hermoja koettelevaa ja tunsin oloni epämukavaksi. Oli aivan pimeää ja jouduimme odottamaan sitä, että kuvausporukka kertoisi meille kameran pyörivän. Veden alla sitä ei aina kunnolla kuullut ja kaikki katsoivat vaan toisiaan. Ja jos jotain tapahtui, joku saattoi osua vahingossa maskiisi – ja terve vaan paniikkikohtaus”, Farrell selittää.

Thirteen Lives julkaistaan 5. elokuuta Amazon Prime Videossa.