Uusimmat

Colin Farrell piti uuden elokuvansa käsikirjoituksesta enemmän kuin elokuvan tekemisestä

17.10.2022 13:19 Muropaketin toimitus

Colin Farrell tekee jälleen yhteistyötä In Bruges – Kukkoilijat -elokuvan ohjaajan kanssa.

Colin Farrell lyöttäytyi jälleen yhteen ohjaaja Martin McDonaghin ja näyttelijä Brendan Gleesonin kanssa The Banshees of Inisherin -elokuvassa. Kolmikko teki yhteistyötä myös vuoden 2008 In Bruges – Kukkoilijat elokuvassa.

The Banshees Of Inisherin sai Iso-Britannian ensi-iltansa viime viikonloppuna Lontoon filmifestivaaleilla, jossa olivat paikalla myös pääosanesittäjät. Farrell kertoo Yahoon haastattelussa, että piti uuden elokuvan käsikirjoituksesta enemmän kuin sen tekemisestä.

”Käsikirjoituksen lukeminen ja valmiin elokuvan näkeminen oli hauskempaa kuin sen tekeminen. Niiden välissä olevan kohta, se jossa kohtaukset pitää saada filmattua on joskus vähän hankalaa. Minun piti mennä pimeisiin paikkoihin pääni sisällä, mutta onneksi meillä oli mahtava työryhmä.” Farrell sanoo.

The Banshees Of Inisherin virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Irlannin länsirannikolla sijaitsevalle pienelle saarelle sijoittuva The Banshees Of Inisherin kertoo kahdesta elinikäisestä kaveruksesta nimeltä Pádraic (Colin Farrell) ja Colm (Brendan Gleeson), jotka ajautuvat umpikujaan, kun Colm päättää yllättäen panna pisteen heidän ystävyydelleen. Tukenaan sisarensa Siobhán (Kerry Condon), jolla on omat kipupisteensä pikkuisen saaren ilmapiirissä yhdessä paikallisen poliisin pojan Dominicin (Barry Keoghan) kanssa, hämmentynyt ja musertunut Pádraic yrittää epätoivoisesti elvyttää vanhaa ystävyyttään. Mutta kun Colm tahtoaan teroittaakseen lyö pöytään hätkähdyttävän uhkavaatimuksen, riita alkaa paisua vaarallisiin mittasuhteisiin.”

Suomessa The Banshees Of Inisherin nähtiin syyskuussa Rakkautta & Anarkiaa -festivaaleilla. Laajempaan levitykseen se saapuu vasta 27. tammikuuta.