Constantine-animaatiosarjasta on julkaistu ensimmäinen demoninen näyte – katso myös sarjan juliste

10.10.2017 21:35 | Muropaketin toimitus

Hämärän rajamailla liikkuvasta salatiedon mestarista John Constantinesta on tehty uusi animaatiosarja.

DC:n sarjakuvien sivuilla seikkaileva John Constantine on saanut osakseen aivan uuden animaatiosarjan, Constantinen. Sitä tuottaa Warner Bros Animation sekä Blue Ribbon Content, ja se koostuu viidestä tai kuudesta 10-minuuttisesta jaksosta. Sarja käynnistyy ensi vuoden puolella.

Animaatio-Constantinen ääninäyttelijänä toimii Matt Ryan, joka esitti Constantinea NBC:n samannimisessä epäonnistuneessa tv-sarjassa, jota tuotettiin vain yhden kauden verran. Sarjan tekeminen lopetettiin, sillä NBC:n sanotaan käsitelleen sarjaa alusta loppuun saakka erinomaisen huonosti. Sarjan Constantine-hahmo elää tästä huolimatta ja voi hyvin, sillä se on ollut vierailevana tähtenä Arrow-sarjassa. Lisäksi on vahvistettu, että Matt Ryan esittää Constantinea Legends of Tomorrow -sarjan kolmannessa kaudessa.

Constantine-filmatisoinneissa on pääsääntöisesti unohdettu alkuperäinen Hellblazer-lähdemateriaali, joka suoraviivaisen toiminnan sijaan keskittyi John Constantinen ja yliluonnollisen maailman kohtaamisiin, joissa usein joku Constantinen läheisistä menetti henkensä ja/tai päätyi helvetin liekkeihin. Tuore animaatiosarja pohjautuu Hellblazerin sijaan uudempaan Constantine-sarjakuvaan, jonka painopiste on yliluonnollisessa toiminnassa.

Uuden Constantine-animaatiosarjan on tuottanut David S. Goyer (Batman v Superman: Dawn of Justice, The Dark Knight-trilogia), Greg Berlanti (The Flash, Arrow, Supergirl) ja Sarah Schechter (Riverdale, DC’s Legends of Tomorrow). Sarjan on kirjoittanut J. M. DeMatteis (Justice League Dark, Batman vs. Robin) ja sen on ohjannut Doug Murphy (Justice League Action, Young Justice).

Muropaketin uusimmat