Uusimmat

Constantine-ohjaaja katuu Keanu Reevesin elokuvassa yhtä asiaa yli kaiken – aikoo korjata virheen tekeillä olevassa jatko-osassa

15.11.2022 19:00 Muropaketin toimitus

Keanu Reeves palaa pääosaan Constantine 2:ssa, jonka ohjaaja lupaa olevan ikärajaltaan aikuiseen makuun sopiva.

Ohjaaja Francis Lawrence on luvannut, että vuonna 2005 julkaistu Constantine saa vihdoin jatkoa alkuperäisen tiimin voimin. Lawrence itse palaa ohjaajaksi, Akiva Goldsman tekee käsikirjoituksen ja pääosaa esittää Keanu Reeves.

The Wrapin haastattelussa Lawrence kertoo, ettei aio tehdä tulevan jatko-osan kanssa samaa virhettä kuin ensimmäisessä elokuvassa. Constantine 2 tulee ihan aikuisten oikeasti olemaan ikärajaltaan R, eli suomalaisittain K-16.

“Ensimmäisen elokuvan kohdalla seurasimme Warner Brosin sääntöjä tehdä elokuvasta PG-13 [suomalaisittain K-12] väkivallan, veren, kielenkäytön ja seksin suhteen. Mutta ikärajoista päättävä lautakunta antoi sille silti ikärajaksi R:n sen intensiteetin perusteella. Minun suurin harmini siis on, että teimme R-reitatun elokuvan, joka on oikeasti PG-13-elokuva. Koska jos olisin tehnyt R-reitattua elokuvaa, olisin todella tehnyt R-reitatun elokuvan. Olisin tehnyt siitä paljon pelottavamman ja paljon väkivaltaisemman”, Lawrence kertoo.

Tämä siis muuttuu jatko-osassa – mikäli ohjaaja saa tahtonsa läpi. Constantine 2:n julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa.

Ensimmäinen Constantine löytyy Suomessa suoratoistossa HBO Maxista.