Uusimmat

Daredevil-ohjaaja myönsi 20 vuotta ensi-illan jälkeen, ettei elokuvan tarina toimi

17.02.2023 08:00 Muropaketin toimitus

Ben Affleckin tähdittämä Daredevil täyttää tänä vuonna 20 vuotta.

Ben Affleckin ja Jennifer Garnerin tähdittämä, vuonna 2003 ensi-iltansa saanut Daredevil-elokuva täytti tällä viikolla 20 vuotta. Yahoon haastattelussa elokuvan ohjaaja Mark Steven Johnson muistelee elokuvan tekoa ja myöntää, ettei kokonaisuus täysin toimi.

Johnson syyttää asiasta omaa fanipoikuuttaan:

“Kun nyt katson sitä taaksepäin, yksi virheistäni oli se, kun halusin laittaa elokuvaan ihan kaiken. Halusin Daredevilin syntytarinan, halusin Elektran saagan, halusin esitellä Bullseyen ja Foggyn. Halusin mukaan kaiken, mutta eihän yhteen elokuvaan mahdu määräänsä enempää. Ja sitten kun minua pyydettiin leikkaamaan puoli tuntia pois ja tekemään elokuvasta enemmän rakkaustarina, homma meni kiirehtimiseksi eikä enää oikein tuntunut oikealta. Se johtui fanituksestani: kun rakastaa jotain niinkin paljon, sitä sitten haluaa kertoa kaiken.”

Affleck esitti elokuvassa nimihahmoa ja Garner Elektraa. Muissa rooleissa mukana olivat muun muassa Michael Clarke Duncan (Kingpin), Colin Farrell (Bullseye) ja Jon Favreau (Foggy).

Suomen suoratoistopalveluista Daredevil on katsottavissa Disney+:ssa, Amazon Prime Videossa, Elisa Viihde Viaplayssa ja Ruudussa.