UUSIMMAT

Daredevil on mukana uudessa She-Hulk-tv-sarjassa – Näin Netflixistä tuttua supersankaria on muutettu

12.08.2022 09:52 Muropaketin toimitus

Netflixissä omassa sarjassaan seikkaillut Daredevil saapui Marvel Cinematic Universeen Spider-Man: No Way Homen myötä viime syksynä. Ennen omaa sarjaansa sokea sarvipää tullaan näkemään ainakin ensi viikolla alkavassa She-Hulkissa.

Daredeviliä esittää edelleen Charlie Cox [ja erittäin hyvä niin – toim. huom.], eikä hahmoa ole muutenkaan pistetty täysin uusiksi. Pieniä viilailuja voi kuitenkin havaita. Ensinnäkin Daredevilin asuun on lisätty hieman keltaista, selvästi kunnianosoituksena alkuperäiselle asulle, jossa hahmo seikkaili vielä 1960-luvulla.

Toisekseen MCU:ssa Daredevil on hieman aikaisempaa hilpeämpi:

”Tulemme näkemään sarjassa valoisamman puolen Daredevilistä”, She-Hulk: Attorney at Law’n showrunner Jennifer Gao on todennut The Directin haastattelussa. Tämäkin käy yksiin sarjakuvien kanssa. Vaikka moni tuntee Daredevilin etenkin Frank Millerin synkistä sarjakuvista, on hahmolla aina ollut myös hyväntuulinen puolensa.

Daredevil: Born Again -sarja on tulossa Disney+:aan ennen pitkää, mutta Daredevil-elokuvasta ei ole vielä mitään tietoa.

She-Hulkin ensimmäinen jakso saapuu Disney+:aan torstaina 18. elokuuta. Vielä ei ole tiedossa, nähdäänkö Daredevil heti siinä vai vasta myöhemmin.

Muropaketin uusimmat