DC Comicsin elokuvasuunnitelmat menevät uusiksi: Wonder Woman 3 ja Black Adam 2 on peruttu – ja Jason Momoasta tulee Lobo…?

08.12.2022 09:03 Muropaketin toimitus

Wonder Woman -elokuvien ohjaaja Patty Jenkins on työstänyt Diana Princen kolmatta valkokangasseikkailua jo jonkin aikaa, mutta tuoreen raportin mukaan Wonder Woman 3 on nyt pistetty jäihin.

James Gunn ja Peter Safran palkattiin pelastamaan DC Comicsin supersankarien elokuvauniversumi syksyllä, eikä parivaljakko ole jäänyt tuleen makaamaan. The Hollywood Reporterin tuore artikkeli vihjaa, millaisia muutoksia Warner Bros.:in supersankarielokuvasuunnitelmiin on tulossa.

Ensinnäkin ja merkittävimpänä: Patty Jenkinsin ja Geoff Johnsin käsikirjoittama Wonder Woman 3 ei ole toteutumassa. Elokuvan tarina ei sovi Gunnin ja Safranin laajempiin suunnitelmiin ja on siksi pistetty jäihin. Hyllyttämispäätökseen ovat saattanut vaikuttaa myös kustannukset: Gal Gadotille kaavailtiin 20 miljoonan dollarin palkkiota ja Jenkinsillekin peräti 12 miljoonaa.

Tällä hetkellä ei ole tiedossa, palaako Gadot enää ollenkaan Wonder Womanin rooliin, sillä THR:n lähteiden mukaan studio aikoo ennen pitkää luopua niin sanotun Snyderversen keskeisistä näyttelijöistä. Näin ollen Henry Cavillin paluu Teräsmieheksi saattaa jäädä hyvinkin lyhyeksi – saattaa olla, että hahmo esiintyy vielä cameon verran ensi kesän The Flashissa ja katoaa sitten valkokankaalta kokonaan.

Tai sitten ei, sillä mitään suunnitelmia ei ole vielä lyöty lukkoon.

Jason Momoa tähdittää vielä yhtä Aquaman-elokuvaa ensi vuonna. Sen jälkeen näyttelijä saattaa jättää Aquamanin ja siirtyä esittämään Loboa. Tämäkin väite pohjautuu vain nimettömiin lähteisiin, eikä mikään ole vielä varmaa.

Tosin aika varmana voidaan pitää sitä, ettei Black Adam 2 toteudu, kuten THR:lle on kerrottu – ensimmäinen elokuva nimittäin reputti teattereissa syksyllä pahemman kerran.

James Gunn ja Peter Safran esittelevät useita vuosia kattavan suunnitelmansa DC-elokuvien, -sarjojen ja -videopelien tulevaisuudesta ensi viikolla Warner Bros. Discoveryn toimitusjohtajalle David Zaslaville. Vielä ei ole kuitenkaan tiedossa, milloin suunnitelmista on tulossa virallista tietoa faneille.