Uusimmat

Kuva: Deadpool 2:n julisteessa riemuidiootti halii Dominoa ja kaivaa Cablen korvaa

28.03.2018 08:48 Muropaketin toimitus

Deadpool 2:sta on julkaistu uusi juliste. Se esittelee toukokuussa ensi-iltansa saavan supersankarikomedian (anti)sankarikolmikon.

Uudessa julisteessa Deadpool (Ryan Reynolds) poseeraa yhdessä Dominon (Zazie Beetz) ja Cablen (Josh Brolin) kanssa. Kuten Deadpool 2:n uusi traileri osoitti, ovat Deadpool ja Domino aluksi napit vastakkain Cablen kanssa, mutta lyövät ilmeisesti ennen pitkää hynttyyt yhteen.

(No tietenkin, supersankareistahan tässä on kyse.)

Deadpool 2:n virallisella juonikuvauksella ei oikeasti ole mitään tekemistä elokuvan tarinan kanssa, mutta koska se on niin hauska itsessään, luetaan se taas kerran:

Se on lähes kohtalokas härän hyökkäys, mutta kahvilapäällikkö (Wade Wilson) selviää hengissä – tosin pahoin runneltuna. Hänen unelmansa on tulla paikkakunnan kuumimmaksi baarimikoksi, vaikka samanaikaisesti hänen täytyy totutella elämään ilman kadonnutta makuaistiaan. Wade etsii makua elämäänsä ja myös elintärkeää hiukkaskiihdytintä. Hän taistelee niin ninjoja, yakuzoja kuin seksuaalisesti aggressiivisia koiraeläimiä vastaan. Maailman ympäri kiertäessään hän ymmärtää perheen, ystävyyden ja makujen tärkeyden – maistaen kielellään uudet seikkailut ja ansaiten himoitun ”Maailman paras rakastaja” -tittelin kahvimukiinsa.