Deadpool 2:n ja X-Men: Dark Phoenixin kuvaukset ovat purkissa

16.10.2017 21:21 | Muropaketin toimitus

Suositun Deadpoolin jatko-osan sekä uuden X-Men -elokuvan kuvaukset on saatu loppuun asti.

Yllätyshitiksi muodostuneen Marvelin Deadpool-supersankarielokuva on saamassa pian jatkoa, sillä jatko-osan kuvaukset on nyt saatu loppuun. Näin ilmoitti elokuvan käsikirjoittaja Rhett Reese sosiaalisessa mediassa.

Deadpool 2:ssa seurataan Ryan Reynoldsin esittämän palkkatappajan touhuja Marvelin supersankariuniversumissa. Jatko-osan on ohjannut David Leitch ja sitä on kuvattu kesäkuusta saakka. Kuvaukset eivät olleet helpot, sillä aiemmin uutisoitiin, että elokuvaa tehdessä eräs sen stunt-näyttelijöistä menehtyi.

Reynoldsin lisäksi elokuvassa nähdään rooleissa mm. Josh Brolin, Zazie Beetz, Morena Baccarin sekä Silicon Valley -sarjasta tuttu T.J. Miller.

Elokuvan juonesta ei ole vuotanut niin minkäänlaista tietoa, mutta netissä otaksutaan, että joulun tietämillä julkaistaan ensimmäinen kurkistus sanavalmiin Deadpoolin odotettuun uuteen elokuvaan. Deadpool 2 saapuu elokuvateattereihin ensi kesäkuun 1. päivä.

X-Men: Dark Phoenixin ohjaaja Simon Kinberg on hänkin ilmoittanut sosiaalisessa mediassa, että kamerat ovat hiljentyneet. Netissä ollaan huolissaan, että ensi kertaa ohjaajan paikalla istuva Kinberg on ottanut aivan liian ison projektin käsittelyyn. Elokuvan kuvaukset ovat tästä huolimatta menneet mutkattomasti, ja siitä odotellaankin kieli pitkällä videomateriaalia.

Dark Phoenix pohjautuu Marvelin kunniakkaaseen The Dark Phoenix -saagaan, joka nähtiin Ryhmä X -sarjakuvien sivuilla 1970- ja 1980-luvulla. Kyseessä on eräs Marvelin arvostetuimmista tarinoista ja sitä pidetäänkin yleisesti ottaen klassikkona. Siinä Jean Grey joutuu äärettömän väkevän Phoenix-voiman korruptoimaksi ja saavuttaa satumaisia kykyjä, jotka pian kääntyvät uhkaksi koko planeettaa kohtaan.

X-Men: Dark Phoenixin ensi-ilta on ensi vuoden marraskuussa.

Muropaketin uusimmat