Uusimmat

Deadpool 2:n uusi traileri on nyt julkaistu!

22.03.2018 15:34 Muropaketin toimitus

Huhu piti paikkansa: Tälle päivälle lupailtiin uutta Deadpool 2 -traileria, ja nyt se on julkaistu.

Deadpoolin (2016) jatko-osan traileri on komeaa katsottavaa ja tarjoaa elokuvasta runsaasti uutta materiaalia fanien analysoitavaksi.

Kummallista kyllä, trailerissa ei nähdä juuri mitään niistä tapahtumista, joita 20th Century Fox -studion virallinen synopsis esittelee. Hyvähän se toki vain on, ettei kaikkea paljasteta etukäteen…

Se on lähes kohtalokas härän hyökkäys, mutta kahvilapäällikkö (Wade Wilson) selviää hengissä – tosin pahoin runneltuna. Hänen unelmansa on tulla paikkakunnan kuumimmaksi baarimikoksi, vaikka samanaikaisesti hänen täytyy totutella elämään ilman kadonnutta makuaistiaan. Wade etsii makua elämäänsä ja myös elintärkeää hiukkaskiihdytintä. Hän taistelee niin ninjoja, yakuzoja kuin seksuaalisesti aggressiivisia koiraeläimiä vastaan. Maailman ympäri kiertäessään hän ymmärtää perheen, ystävyyden ja makujen tärkeyden – maistaen kielellään uudet seikkailut ja ansaiten himoitun ”Maailman paras rakastaja” -tittelin kahvimukiinsa.

John Wickistä ja Atomic Blondesta tutun David Leitchin ohjaama Deadpool 2 saa ensi-iltansa Suomessa 16. toukokuuta.

Avainrooleja Marvelin sarjakuvista ammentavassa toimintakomediassa esittävät Ryan Reynolds, Zazie Beetz, Josh Brolin, Leslie Uggams, Jack Kesy, Shioli Kutsuna, Julian Dennison, Morena Baccarin, Brianna Hildebrand ja Stefan Kapicic.