Uusimmat

Deadpool 3 -ohjaaja paljasti yhden asian, jota Marvel Studios kielsi laittamasta elokuvaan

Kuva: © MARVEL

20.06.2024 16:20 Muropaketin toimitus

Ryan Reynoldsin tähdittämän Deadpool & Wolverinen käsikirjoitukselle annettiin yllättävänkin vapaat kädet. Yhdessä asiassa Marvel Studios ei kuitenkaan joustanut.

Ohjaaja Shawn Levy on jo aiemminkin paljastanut Marvel Studiosin antaneen hänelle ja Ryan Reynoldsille suhteellisen vapaat kädet kolmannen Deadpool-elokuvan suhteen mitä tulee aikuisille suunnattuun törkyilyyn. Deadpool & Wolverinehan on Yhdysvalloissa saanut ikärajakseen R (vastaa meillä yleensä K16).

Seksi, gore, ääriväkivalta ja lukuisat F-sanat olivat ok. Yhdestä asiasta Marvel-pomo Kevin Feige ei kuitenkaan joustanut: huumeista.

“Olen hyvin varovainen sen suhteen, mitä saan sanoa, mutta meillä oli alussa keskusteluja peittelemättömästä huumeiden käytöstä. Ja tulimme siihen tulokseen, että se oli mielenkiintoinen keskustelu. Että kirjoitetaan elokuvaan kokonainen kohtaus dialogia siitä”, Levy kertoo Total Filmin haastattelussa.

Oletettavasti ohjaaja viittaa Wade Wilsonin ja sokean Alin keskusteluun, mistä pätkä on nähtävissä myös elokuvan trailerissa:

Suomessa Deadpool & Wolverine saa ensi-iltansa 24. heinäkuuta. Reynoldsin lisäksi siinä nähdään toista pääosaa esittävä Hugh Jackman sekä muun muassa Morena Baccarin, Leslie Uggams, Rob Delaney, Brianna Hildebrand, Shioli Kutsuna, Emma Corrin ja Matthew Macfadyen.