Uusimmat

Deadpool ja Logan lisättiin Disney+:aan myös USA:ssa – Ryan Reynolds aloitti piruilun heti

22.07.2022 15:00 Muropaketin toimitus

Aikuisemmille katsojille suunnatut Deadpool ja Logan ovat Suomessa olleet Disney+:ssa jo jonkin aikaa.

Yhdysvalloissa tämän viikon suuri Disney-uutinen on ollut se, että R-ikärajalla leimatut, aikuisille suunnatut Deadpool-elokuvat ja Logan on vihdoin lisätty Disney+:n ohjelmistoon myös siellä. Esimerkiksi Suomessahan ne ovat olleet palvelussa katsottavissa jo jonkin aikaa.

Deadpool-tähti Ryan Reynolds ymmärrettävästi löysi asiasta piruilemisen aihetta heti. Hän postasi Twitterissä ikärajakuvia myös muille Disney-elokuvilla saatesanoilla, että ne ovat aiheuttaneet katsojilleen parantumattomia traumoja.

Näillä hän tietenkin viittaa Bambin kaltaisiin, barbaarisiin elokuviin, joissa häikäilemättömästi tapetaan viattomien lasten äitejä.

Myös Deadpoolin virallinen Twitter-tili postasi hupaisan kuvan Deadpool- ja Logan-elokuvista muiden Disney-satujen joukossa. Tässä suositeltiin ihmisiä menemään katsomaan ne pian ”ennen kuin joku keksii laittaa ne takaisin lukkojen taakse varastoon”.

Myös Deadpool 3 on vihdoin esituotannossa. Disneystä huolimatta sen on luvattu jatkavat ikärajansa suhteen kahden aikaisemman osan linjalla.

MAINOS | Marvelia, Star Warsia ja paljon muuta – Tilaa Disney+ hintaan 8,99 € / kuukausi tai 89,90 € / vuosi