Uusimmat

Deadpool-ohjaajan uudesta toimintaelokuvasta julkaistiin mainostiiseri – Brad Pittin mukaan luvassa on ”unohtumaton kokemus”

25.02.2022 15:30 Muropaketin toimitus

Brad Pittin tähdittämä Bullet Train saa ensi-iltansa näillä näkymin heinäkuussa 2022.

Toimintaelokuva Bullet Train saa ensimmäisen virallisen trailerinsa ensi viikolla, mutta jo nyt elokuvasta on julkaistu omaperäinen mainostiiseri. “Nippon Speed Linen” mainosvideolla nähdään eteerisen kauniita maisemia ja elokuvan pääosaa esittävä Brad Pitt kertojaäänenä selittämässä, kuinka matka tuossa japanilaisessa, tosin fiktiivisessä junassa on “todella unohtumaton kokemus”.

Kesällä julkaistava Bullet Train kertoo viidestä palkkatappajasta, jotka huomaavat joutuneensa loukkuun luotijunassa, ja heidän tehtävänsä ovat kietoutuneet toisiinsa. Pittin lisäksi elokuvassa nähdään Sandra Bullock, Joey King, Brian Tyree Henry, Aaron Taylor-Johnson, Zazie Beetz, Michael Shannon, Logan Lerman, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Masi Oka ja Benito Antonio Martínez Ocasio.

Bullet Trainin ohjaa Deadpool 2:stakin tunnettu David Leitch ja Kôtarô Isakan romaaniin pohjautuvan käsikirjoituksen on tehnyt Zak Olkewicz.

Katso tiiseri tästä videosta: