Deadpool oli vain alkua: Ryan Reynoldsin uran ehkä oudoimman leffan kuvaukset alkoivat juuri

25.01.2018 07:52 Muropaketin toimitus

Ryan Reynolds on nähty vuosien saatossa monessa oudossa elokuvassa, joista mainittakoon vaikkapa Deadpool, The Voices, Paper Man ja tietenkin todella kummallinen Green Lantern. Reynoldsin seuraava elokuva jatkaa tutulla polulla.

Pikachu on Pokémon-peleistä tuttu keltainen pallero, joka tunnetaan myös Suomessa erinomaisen hyvin. Harvempi tietää, että silloin kun Pikachu ei hengaile Ash Ketchumin kanssa, on hänellä oma etsivätoimistonsa. Detective Pikachu -pelissä Pikachu osaa puhua ja ratkoo suurennuslasi kädessä mysteerejä. Japanissa vuonna 2016 julkaistu peli rantautuu Eurooppaan maaliskuun lopulla.

Ja ennen pitkää Detective Pikachuun päästään tutustumaan myös valkokankaalla.

Coming Soon -sivuston mukaan Legendary Entertainment ja Universal Pictures ovat juuri aloittaneen näytellyn Detective Pikachu -elokuvan kuvaukset. Digitaalisesti toteutettavalle Pikachulle lainaa äänensä Deadpool-tähti Ryan Reynolds. Kuulostaa tärähtäneeltä, mutta Reynoldsin aikaisemmat projektit huomioiden Pikachu-keikka istuu jollain oudolla tavalla kuvioon.

Elokuvan muita näyttelijöitä ovat Ken Watanabe (Godzilla), Justice Smith (Jurassic World: Fallen Kingdom) ja Kathryn Newton (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri).

Detective Pikachun ohjaa Rob Letterman (Gulliverin matkat, Möröt vastaan muukalaiset ja Hain tarina). Ensi-iltansa se saa toukokuussa 2019.