Deadpool-tähti Ryan Reynolds avautui mielenterveysongelmistaan – pitää demonit kurissa treenaamalla

28.05.2018 06:00 | Muropaketin toimitus

Ryan Reynolds on tunnettu rentona kaverina, joka saa ihmiset nauramaan Deadpoolin kaltaisilla elokuvilla. Reynolds ei kuitenkaan ole pelkkä hymypoika.

Mr Porter -sivustolla julkaistussa jutussa Ryan Reynolds kertoo suorapuheisesti taipumuksestaan masennukseen. Deadpool-tähden mukaan hän treenaa päivittäin päästäkseen eroon ”demoneistaan”:

”Minulla on taipumusta masennukseen ja tiettyjä ongelmia levottomuuden kanssa ja muuta sellaista. Treenaan joka päivä, koska muuten alan tuntea oloni aika pahaksi. Treenaaminen on minulle psykologista toimintaa. Se tarkoittaa demonien karkoittamista”.

Ryan Reynoldsin mukaan hän on kärsinyt levottomuudesta lapsuudesta saakka. Kaiken takana on näyttelijän isä.

”Isäni oli kova jätkä. Hän oli toisaalta hyvä tyyppi monella tavalla, mutta kohteli meitä lapsia hyvin ankarasti. En koeta vuodattaa mitään nyyhkytarinaa, ja jokaisella on taakkansa, mutta kotonamme ei ollut koskaan rentoa tai helppoa, ja sen myötä olen joutunut käsittelemään levottomuutta koko elämäni ajan.”

Positiivisena asiana Reynolds kokee sen, että levottomuus on myös auttanut häntä saavuttamaan asioita elämässään ja näyttelijänurallaan. Silti hän ei toivo kenellekään samanlaisia oireita kuin itselleen.