Uusimmat

Disney-pomon mukaan Marvel Studiosin pitää uudistua: “Tarvitsevatko elokuvat aina kolmatta tai neljättä jatko-osaa?”

Kuva: © MARVEL

10.03.2023 17:05 Muropaketin toimitus

Uusin Ant-Man-elokuva ei ollut valtaisa menestys. Disneyn Bob Iger vaatii Marvel Studiosia uudistumaan.

Disneyn toimitusjohtaja Bob Iger peräänkuuluttaa “uudistumista” puhuessaan Marvel Studiosin elokuvauniversumista, uutisoi Variety. Disney-pomo pohti teknologiakonferessissa pitämässään puheessa sitä, tarvitsevatko elokuvat aina useita jatko-osia.

“Jatko-osat ovat tyypillisesti toimineet meillä hyvin. Mutta tarvitaanko kolmatta tai neljättä jatko-osaa? Vai onko aika siirtyä muihin hahmoihin?”, Iger kommentoi.

”Marvel-brändissä ei ole mitään varsinaisesti vialla. Mielestäni meidän on vain tutkittava, mitä hahmoja ja tarinoita kaivelemme, ja kun katsotaan Marvelin kehityskulkua seuraavan viiden vuoden aikana, nähdään paljon uutta. Palaamme takaisin Avengers-franchisen pariin, mutta täysin uudenlaisella setillä Kostajia.”

Igerin puhe tulee jatkona sille, että Marvel Studiosin uusin elokuva, Ant-Man and the Wasp: Quantumania ei ole ollut sellainen menestys kuin monet aiemmat Marvel-tuotokset. Kolmas Ant-Man on tällä hetkellä MCU:n historian toiseksi huonoimman arvosanan Rotten Tomatoesissa saanut elokuva, eikä sen menestys lippukassoillakaan ole ollut valtaisa.

Tämä on huolestuttanut etenkin siksi, että elokuvan oli määrä toimia Marvelin viidennen vaiheen käyntiin rytinällä laittajana, joka esittelee Thanosin tilalle uuden pahiksen, Jonathan Majorsin esittämän Kang the Conquererin.

LUE MYÖS: Arvostelu | Marvel Studiosin kolmas Ant-Man-elokuva on tasapaksua pihinää