Uusimmat

”Disney tienasi sillä helvetisti rahaa ja lisää on tulossa” – Thanoksen luoja on varma, että Avengers: Endgamen pahis palaa vielä

14.09.2022 09:24 Muropaketin toimitus

Thanoksen luonut sarjakuvakäsikirjoittaja ja -piirtäjä Jim Starlin on täysin vakuuttunut siitä, että Josh Brolinin esittämä superpahis nähdään vielä valkokankaalla.

”En usko että kukaan uskoo, että olemme nähneet Thanoksen viimeistä kertaa”, Jim Starlin totesi Inversen haastattelussa. ”Disney tienasi helvetin paljon rahaa Thanoksella ja luvassa olisi varmaan helvetin paljon rahaa lisää. Olen siis toiveikas asian suhteen.”

Thanokselle tunnetusti kävi ikävästi vuoden 2019 Avengers: Endgamessa – jopa kahteen otteeseen – mutta Marvel Cinematic Universen vaihe nelosen perusteella multiversumi on täynnä vaihtoehtoisia Thanoksia.

Ja aina on mahdollisuus käyttää aikamatkustusta, klooneja tai doppelgängereitä, kun on Marvelista kyse…

Mikäli Marvel Studios tosiaan toteuttaa Eternals 2:n, voisi tuo elokuva olla hyvä tapa tuoda Thanos taas kuvioihin. Ensimmäinen Eternals (2021) oli monelle pettymys, ja ”hullu titaani” voisi olla kätevä tapa houkutella katsojat uudelleen Ikuisten pariin…

Thanos on ollut keskivertoa tuntuvasti suositumpi Marvel-pahis. Jim Starlinilla on selkeä näkemys siitä, mistä suosio johtuu:

”Thanos taisi osua katsojien hermoon. Hän nostaa esille kysymyksiä, joita moni meistä on joskus miettinyt. Lisäksi hän on hahmona todellinen kovis.”

Jim Starlin

Jim Starlin