Uusimmat

Disney+:n kehuttu Shōgun-sarja jatkuu toisella kaudella entistä synkempänä

Kuva: © FX / Disney+

14.06.2024 13:00 Muropaketin toimitus

Shōgun-sarja siirtyy toisella kaudella James Clavellin alkuperäisteoksen ulkopuolelle.

Disney+:n Shōgun-sarjan on uutisoitu jatkuvan toiselle kaudelle huolimatta siitä, että ensimmäinen kausi kattoi koko James Clavellin alkuperäisteoksen tarinan. Sarjan luojat Justin Marks ja Rachel Kondo ovat nyt paljastaneet hieman sitä, miten tarina jatkuu, uutisoi The Hollywood Reporter.

He kertovat elävänsä tarinan suhteen “luovassa kaaoksessa”, eikä heillä vielä ole kunnollista suunnitelmaa käsikirjoituksen suhteen. Kaksikko kertoo tehneensä tutkimusta Japanissa, jotta historialliset osaset ovat oikein. He myös suhtautuvat tarinaan kahden lisäkauden kokonaisuutena.

“Kolmas kausi tulee olemaan päätös. Tiedämme mistä kaikki alkaa, ja tiedämme mihin kaikki päättyy, ja ketkä kaikki tulevat olemaan tuolla matkalla. Keskitymme nyt osaan kaksi niin, että varmistamme pääsyn perille asti. Mutta toinen osa tulee olemaan, niin kuin kakkososilla yleensäkin, se synkempi osa”, Marks kertoo.

Sarjan pääosaa esittävä ja tuottajana toimiva Hiroyuki Sanada kertoo, että vaikka heillä ei enää ole Clavellin alkuperäisromaania ohjenuoranaan, he ovat ykköskauden aikana oppineet tämän tavan kertoa tarinaa.

“Uskon, että hänen DNA:nsa on nyt meidän kehoissamme. Laadun ylläpitäminen on minulle kaikkein tärkeintä.”

LUE MYÖS: Arvostelu | Disney+:n upeassa Shōgun-sarjassa on vain yksi selvä puute