Uusimmat

Disney+:n uusi Star Wars -sarja on tehty etenkin uusille katsojille – Käsikirjoittaja ei tiennyt aiheesta etukäteen mitään

Kuva: ©2024 Lucasfilm Ltd. & TM

31.05.2024 14:00 Muropaketin toimitus

Star Wars: The Acolyte alkaa Disney+:ssa ensi viikon keskiviikkona.

Uusi näytelty Star Wars -sarja The Acolyte alkaa Disney+:ssa ensi viikolla. Sarjan on kerrottu ottavan Star Wars -maailmaan tuoreempaa näkökulmaa, ja tämä on tehty esimerkiksi ottamalla mukaan käsikirjoittaja, joka ei tiennyt Star Warsista etukäteen mitään.

Comingsoonin haastattelussa käsikirjoittaja Jocelyn Bioh kertoo, että hänen tietämättömyytensä alkuperäismateriaalista oli keskeinen syy siihen, miksi hän sai tehtävän hoitaakseen.

“Leslye [sarjan luoja Headland] halusi sarjasta helposti lähestyttävän – ettei ihmisten tarvitse tehdä kotiläksyjä ennen sarjan katselua. Hän kysyi minulta, mitä tiesin Star Warsista ja vastasin, että eikös se kerro Harrison Fordista juoksentelemassa ympäriinsä ison koiran kanssa. Ja Leslye sanoi, että saan paikan”, Bioh nauraa.

“Hän halusi, että voimme houkutella mahdollisesti uusia faneja – sellaisia kuin minä.”

The Acolyte sijoittuu ajallisesti noin sata vuotta ennen Pimeän uhkan tapahtumia. Sarjan keskeisissä rooleissa nähdään Lee Jung-jae, Amandla Stenberg, Manny Jacinto, Dafne Keen, Charlie Barnett, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson, Dean-Charles Chapman, Joonas Suotamo ja Carrie-Anne Moss.