Uusimmat

Disney+:sta poistettiin kymmeniä sarjoja, ja homma hoidettiin päin persettä – ei ihme että käyttäjät ovat nyt kiukkuisia

©2018 MARVEL & ABC Signature Studios

30.05.2023 10:24 Muropaketin toimitus

Disney ilmoitti toukokuussa poistavansa Disney+:sta kymmeniä sarjoja säästötoimenpiteenä. Hommaa ei kuitenkaan hoidettu kovin suurella ammattitaidolla. 

Kuten etukäteen varoiteltiin, Disney+:sta on nyt poistettu kymmeniä tuoreita sarjoja. Toisin kuin Netflix, Disney+ ei varoittanut sarjojen sivuilla, että lähtö on lähellä. Näin ollen joku onneton saattoi aloittaa Willow’n tai jonkun muun sarjan – ja sitten yhtäkkiä kesken kauden loput jaksot katosivatkin kuin tuhka tuuleen ilman selityksiä.

Aivan kuin tämä ei olisi kyllin paha, Disney+:sta on poistettu ainakin yksi sarja ilman mitään ennakkovaroitusta edes mediassa.

Netflix

Netflix tiedottaa, jos jokin sarja tai elokuva on jättämässä palvelun

Comicbook.com uutisoi Marvel-tuotantoa olleen The Runawaysin (2017-2019) kolmen tuotantokauden kadonneen Disney+:sta viikonloppuna kuin Thanos olisi napsauttanut sormiaan. Lohtua tilanteeseen tuo vain se, ettei The Runaways ollut järin suosittu tai millään tavoin ajankohtainen sarja, joten oletettavasti aika harva jäi sitä kaipaamaan.

Siitäkin huolimatta Disney+:lla olisi paljon opittavaa viestinnästä asiakkailleen.