Disney+:sta voi nyt katsoa ilman lisämaksua uutuuselokuvan, joka maksaa melkein 20 euroa muissa palveluissa

12.01.2022 10:27 | Muropaketin toimitus

Lupaus on lunastettu: Marvel Studiosin marraskuussa ensi-iltansa saanut Eternals on ennakkotietojen mukaisesti nyt lisätty Disney+:aan.

Eternals ”seuraa Marvelin uutta sankariryhmää tähtien tuolta puolen, joka on suojellut Maata aikojen alusta. Kun hirviömäiset olennot, deviaanit, joiden luultiin jo jääneen historian hämärään, palaavat salaperäisesti, täytyy ryhmän yhdistää voimansa puolustaakseen ihmiskuntaa jälleen kerran.”

Pääosia Chloé Zhaon ohjaamassa ja peräti 158 minuutin mittaisessa Eternalsissa esittävät Richard Madden, Gemma Chan, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh, Don Lee, Barry Keoghan, Angelina Jolie ja Kit Harington.

LUE LISÄÄ: Arvostelu | Eternals on valtava pettymys – Marvelin ylipitkä elokuva tulvii hirveitä tehosteita ja tahatonta komiikkaa

Koska Marvel Studios kuuluu Disneyn omistukseen, voi Eternalsin katsoa Disney+:sta nyt palvelun kuukausimaksua vastaan. Eternals on tullut saataville tänään myös digitaalisena myyntiversiona, mutta siitä pitää pulittaa lähemmäs 20 euroa. Vuokraversio ja kiekkojulkaisut seuraavat perässä kuun lopulla.