Donald Trump presidentiksi, älykellot, Foxin ja Disneyn kauppa… – Simpsoneiden käsikirjoittaja paljasti, miten klassikkosarja onnistui ennustamaan tosielämän tapahtumia oikein

16.03.2020 11:40 | Muropaketin toimitus

Simpsoneiden kulta-aikojen tekijä on ottanut kantaa siihen, miten animaatiosarja on osannut ennustaa tosielämän tapahtumia oikein.

Simpsonit onnistui ”ennustamaan” vanhoissa jaksoissaan esimerkiksi Foxin ja Disneyn välisen jättikaupan, älykellot sekä Donald Trumpin presidenttiyden.

Jos aihe kiinnostaa, lue täältä lisää:

18 times ’The Simpsons’ accurately predicted the future

The Hollywood Reporterin uudessa haastattelussa Simpsoneita 90-luvulla käsikirjoittanut ja tuottanut Bill Oakley on ”paljastanut”, että Simpsoneiden ennustamistaidoissa on kyse ainoastaan yhdestä asiasta: historian taipumuksessa toistaa itseään.

”Simpsonit on ennustanut jotain oikein vain hyvin harvoin. Kyse on pitkälti ihan vain sattumasta, koska nuo [ennustuksia esittäneet] jaksot ovat niin vanhoja, ja historia toistaa itseään. Useimmat noista jaksoista pohjautuvat tapahtumiin, jotka tapahtuivat 1960-1980-luvuilla ja me tunsimme aiheet sieltä”, Oakley kuittasi.