Uusimmat

Downton Abbey -fanit saivat juuri kurjia uutisia – tosin eiköhän tätä osattu jo odottaa

27.01.2022 11:10 Muropaketin toimitus

Downton Abbey -elokuvan jatko-osan julkaisu siirtyy lähemmäs kesää. Uusi Suomen ensi-ilta ei ole vielä tiedossa.

Downton Abbey: Uusi Aikakausi oli tulossa elokuvateattereihin maaliskuun puolivälissä. Nyt sen ensi-iltaa on kuitenkin siirretty koronatilanteen vuoksi eteenpäin lähemmäs kesää.

Jatko-osan uusi ensi-ilta Yhdysvalloissa on 20. toukokuuta ja Britanniassa 29. huhtikuuta, uutisoi Deadline. Suomen uutta päivämäärää ei ole vielä julkistettu.

Ensi-illan siirrolla pyritään tavoittamaan paremmin elokuvan kohderyhmää eli vanhempia aikuisia katsojia, jotka mahdollisesti vielä välttelevät elokuvateattereissa käyntiä koronariskin vuoksi.

Simon Curtisin ohjaama ja Julian Fellowesin käsikirjoittama Downton Abbey: Uusi Aikakausi kokoaa kasaan kaikki tutut näyttelijät ja joukon uusia. Näyttelijäkaartiin kuuluvat Hugh Bonneville, Laura Carmichael, Jim Carter, Brendan Coyle, Michelle Dockery, Kevin Doyle, Joanne Froggatt, Harry Hadden-Paton, Robert James-Collier, Allen Leech, Phyllis Logan, Elizabeth McGovern, Sophie McShera, Tuppence Middleton, Lesley Nicol, Maggie Smith, Imelda Staunton, Penelope Wilton, Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye, Dominic West ja Jonathan Zaccaï.