UUSIMMAT

Downton Abbey -fanit saivat juuri kurjia uutisia – tosin eiköhän tätä osattu jo odottaa

27.01.2022 11:10 Muropaketin toimitus

Downton Abbey -elokuvan jatko-osan julkaisu siirtyy lähemmäs kesää. Uusi Suomen ensi-ilta ei ole vielä tiedossa.

Downton Abbey: Uusi Aikakausi oli tulossa elokuvateattereihin maaliskuun puolivälissä. Nyt sen ensi-iltaa on kuitenkin siirretty koronatilanteen vuoksi eteenpäin lähemmäs kesää.

Jatko-osan uusi ensi-ilta Yhdysvalloissa on 20. toukokuuta ja Britanniassa 29. huhtikuuta, uutisoi Deadline. Suomen uutta päivämäärää ei ole vielä julkistettu.

Ensi-illan siirrolla pyritään tavoittamaan paremmin elokuvan kohderyhmää eli vanhempia aikuisia katsojia, jotka mahdollisesti vielä välttelevät elokuvateattereissa käyntiä koronariskin vuoksi.

Simon Curtisin ohjaama ja Julian Fellowesin käsikirjoittama Downton Abbey: Uusi Aikakausi kokoaa kasaan kaikki tutut näyttelijät ja joukon uusia. Näyttelijäkaartiin kuuluvat Hugh Bonneville, Laura Carmichael, Jim Carter, Brendan Coyle, Michelle Dockery, Kevin Doyle, Joanne Froggatt, Harry Hadden-Paton, Robert James-Collier, Allen Leech, Phyllis Logan, Elizabeth McGovern, Sophie McShera, Tuppence Middleton, Lesley Nicol, Maggie Smith, Imelda Staunton, Penelope Wilton, Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye, Dominic West ja Jonathan Zaccaï.

Muropaketin uusimmat