Uusimmat

Dredd-elokuvan sankari saattaa tehdä paluun – Karl Urban: ”Neuvottelemme siitä parhaillaan”

08.08.2017 20:12 Muropaketin toimitus

Dredd

Kulttisuosikiksi noussut Dredd-elokuva ei saa jatko-osaa, mutta Karl Urban saattaa silti palata Mega-City Onen tuomariksi.

Toukokuussa 2000 AD -sarjakuvien ja Dredd-elokuvan ystävät saivat yllättyä iloisesti, kun uutinen uudesta tv-sarjasta julkaistiin. Coming Soon -sivuston mukaan luvassa on 2000 AD:n maailmaan sijoittuva sarja nimeltä Judge Dredd: Mega-City One.

Ensimmäinen kysymys tietenkin kuului, kuka esittäisi sarjan päähahmoa.

Vastausta ei ole vieläkään saatu, mutta Dredd-tähti Karl Urbanin tuoreimpien kommenttien valossa hän on hyvin varteenotettava vaihtoehto.

”Käyn parhaillaan neuvotteluita Judge Dredd -sarjassa näyttelemisestä. Sanoin että jos he kirjoittavat sarjan niin, että Dreddillä on jotain kunnon tekemistä, olen mukana. Se olisi mahtavaa”, Urban totesi hiljattain Star Trek Las Vegas Conventionissa ComicBook-sivuston mukaan.

IM Globalin, Tencentin, Tang Media Partnersin ja Rebellionin yhteistyönä syntyvän Mega-City Onen tuotantoaikataulusta tai julkaisusta ei ole vielä tarkempaa tietoa. Dreddin näyttelijän odotetaan kuitenkin selviävän syksyn aikana.

Tähän mennessä Judge Dredd on seikkaillut valkokankaalla kaksi kertaa: Judge Dredd ilmestyi vuonna 1995 ja Dredd 2012. Omaa tv-sarjaa ei sarjakuvasankarilla vielä ole ollut.