Uusimmat

Dwayne Johnsonin uuden Black Adam -elokuvan voi nyt vuokrata, mutta vain piripää piparkakku maksaa yhden tähden roskasta tällaista summaa

Kuva: Warner Bros

05.12.2022 09:18 Muropaketin toimitus

Dwayne Johnsonin tähdittämä Black Adam on tullut tänään Suomessa saataville digitaalisena vuokra- ja myyntiversiona.

Black Adam pyörii edelleen myös elokuvateattereissa, ja tämä näkyy myös ns. kotijulkaisujen hinnoissa: pelkästään vuokraversiosta saa pulittaa noin 20 euroa – myyntiversio kustantaa vielä viitisen euroa enemmän.

Tällaisia hintoja emme missään nimessä suosittele elokuvasta maksamaan, sillä Black Adam lukeutuu vuoden kuraisimpiin uutuuselokuviin: ”Ruma, tylsä, epälooginen, typerä ja luotaantyöntävä Black Adam on lähes sietämätöntä supersankariroskaa”, toimittaja Aki Lehti kuvaili näkemäänsä.

Arvostelu | Black Adam on yhden tähden supersankariroskaa Dwayne Johnsonilta

Black Adam on Warner Bros. Picturesin elokuva, joten se julkaistaan HBO Maxissa tuoreeltaan – vielä ei kuitenkaan ole tiedossa, milloin.

Jaume Collet-Serran ohjaama DC Comics -leffa ei ole kerännyt jo loppusuoralla olevalla teatterikierroksellaan likimainkaan sellaisia summia, kuin studio toivoi. Black Adamin tekeminen maksoi 195-200 miljoonaa dollaria, ja lipunmyynti on nyt noin 385 miljoonaa dollaria.

Toisin sanoen elokuva ei ole omillaan vielä tässäkään vaiheessa.

Suomessa Black Adamin oli käynyt katsomassa marraskuun loppuun mennessä 47 776 katsojaa. Se ei ole ihan kurja saavutus, mutta toisaalta katsojia oli selvästi vähemmän kuin samassa genressä kilpailevalla Black Panther: Wakanda Foreverilla (64 973).