Uusimmat

Dyyni: Osa kaksi on vuoden isoin hitti, eikä ohjaaja iloitse asiasta: ”Olen pettynyt”

Kuva: © 2024 Warner Bros. Entertainment Inc.

04.06.2024 08:01 Muropaketin toimitus

Alkukeväästä elokuvateattereihin saapunut Dyyni: Osa kaksi on 711 miljoonan dollarin lipunmyynnillään edelleen vuoden 2024 menestynein elokuva.

Kesäkausi on alkanut elokuvarintamalla laiskasti. Furiosa: A Mad Max Saga avasi odotettua kehnommin, eikä muitakaan isoja hittejä ole otsikoissa näkynyt. Vuoden toiseksi menestynein elokuva on pian Dyyni: Osa kahden jälkeen ensi-iltansa saanut Godzilla x Kong: The New Empire, jolla on kasassa kuitenkin vain 567 miljoonaa dollaria.

Ainuttakaan miljardiluokan hittiä ei ole tänä vuonna vielä nähty.

Dyynin ohjaaja Denis Villeneuve on tilanteesta harmissaan.

”Olen pettynyt ollessani yhä numero ykkönen… Toivottavasti lipunmyynnissä nähdään pian muitakin menestyksiä. Toivottavasti ennen pitkää tästä kesäkaudesta tulee paljon parempi”, Villeneuve totesi Kanadian Screen Awards -tilaisuudessa viikonloppuna Deadlinen mukaan.

”Uskon että tarvitsemme elokuvia, jotka ovat elämyksiä nimenomaan elokuvateatterissa, enkä puhu vain Dyyni 2:sta. […] Esimerkiksi Civil War oli vahva esimerkki elokuvasta, joka hyötyi vahvasti elokuvateatterissa katsomisesta. Olin onnekas kun Dyyni: Osa kaksi saavutti yleisön niin hyvin. Toivottavasti niin tapahtuu useamminkin”.

Vuoden 2024 menestyneimpien elokuvien lista saanee uutta verta tulevina viikkoina, kun teattereihin saapuvat Bad Boys: Ride or Die, Itse ilkimys 4, Inside Out 2, Twisters ja Deadpool & Wolverine.

Dyyni: Osa kaksi on nyt katsottavissa Max-palvelusta.