Edes Topher Grace ei tiedä, miksi hän esitti Venomia Spider-Man 3:ssa – ”Tom Hardy on oikea kaveri siihen rooliin”

14.08.2018 08:35 | Muropaketin toimitus

Lokakuussa ensi-iltansa saava Venom-elokuva on saanut monet muistelemaan vuotta 2007 ja Spider-Man 3 -elokuvaa, jossa tummanpuhuva symbioottihirviö nähtiin ensimmäisen kerran.

Sam Raimin ohjaamassa Spider-Man 3:ssa Venomia esitti parhaiten 70’s Show -tv-sarjasta tuttu Topher Grace.

Moni Hämähäkkimies-fani piti roolitusta vääränä tai vähintäänkin kummallisena, sillä perinteisesti Venom alias Eddie Brock on näyttänyt ihmismuodossaan tältä:

Topher Grace (kuvassa kolmas vasemmalta) puolestaan oli 70’s Show -vuosinaan varreltaan huomattavasti Brockia heiveröisempi:

Topher Grace tunsi Venomin jo ennen roolitusta. Tuoreessa haastattelussaan hän kertoo itsekin kummastelleensa, miksi Sony Pictures halusi juuri hänet rooliin.

”Olin kova Venom-fani niihin aikoihin kun Todd McFarlane esitteli hänet sarjakuvissa. Yllätyin ja vähän tyrmistyinkin, kun minut haluttiin rooliin. Nyt kun katson tulevaa Venomia, niin Tom Hardy on mielestäni oikea kaveri rooliin. Noin Venomia pitäisi esittää ja juuri tuon kaverin pitäisi esittää sitä”, Grace kuittasi Michael Rosenbaumin Inside of You -podcast-lähetyksessä hiljattain.

Topher Gracella on merkittävä rooli viime perjantaina ensi-iltansa saaneessa BlacKkKlansman-elokuvassa. Lue Muropaketin arvostelu täältä.