Edward Norton on valmis palaamaan Marvel Studiosin elokuviin, mutta ei Hulkin rooliin…

21.10.2019 10:43 | Muropaketin toimitus

Edward Norton kertoi taannoin miksi hänen ja Marvel Studiosin yhteistyö päättyi ennen kuin se ehti kunnolla alkaakaan. Nyt näyttelijä on kommentoinut mahdollista paluuta Marvel Cinematic Universeen.

Taannoisessa New York Timesin haastattelussa Edward Norton kertoi halunneensa tehdä synkkiä Hulk-elokuvia Marvel Studiosin kanssa, mutta studio päättikin panostaa kevyempään tulkintaan vihreästä jätistä.

”Esitin heille ideani kahdesta leffasta – ensimmäisestä joka oli tietysti syntytarina ja toisesta, jossa Hulk olisi ollut tietoinen tilastaan ja haaveillut paremmasta. Hulk olisi ollut kaveri joka pystyy kestämään moisen tripin. Marvel oli ensin todella innoissaan, mutta lopulta ideani eivät kelvanneetkaan”, Norton paljasti.

Hulk-kuvio tulehdutti myös Nortonin ja Marvelin välit, mutta ei selvästikään pysyvästi, sillä nyt Norton on ilmoittanut olevansa avoin ajatukselle paluusta supersankarielokuviin. Hulkin rooli on kuitenkin varattu nyt Mark Ruffalolle, joten:

”Ehkä… pahiksena? Ehkä kirjoitan jotain omaa. En tiedä, olen avoin kaikelle”, Norton visioi Total Filmin haastattelussa.

Hulk nähtiin viimeksi valkokankaalla Avengers: Endgamessa viime keväänä. Tällä hetkellä ei ole tiedossa, milloin hahmo palaa kuvioihin.

Muropaketin uusimmat