Ei mikään ihme, että ohjaajat erotettiin: Star Wars -näyttelijä vahvisti huolestuttavat huhut Han Solo -leffasta

27.03.2018 07:50 | Muropaketin toimitus

Jo kuukausia kiertäneet huolestuttavat Solo-huhut ovat saaneet vahvistuksen.

Tulevan Solo: A Star Wars Story -elokuvan ohjaajiksi kiinnitettiin aluksi Phil Lord ja Christopher Miller. Homma lähti nopeasti niin huolestuttaville urille, että Disney antoi parivaljakolle potkut ja palkkasi tilalle luotettavan Hollywood-konkarin Ron Howardin. Huhujen mukaan Lord ja Miller olivat tekemässä ihan erilaista elokuvaa kuin millaisen Disney oli tilannut. Lisäksi kuvaukset olivat sekavaa säätämistä ja pääosan esittäjä Alden Ehrenreich kykenemätön esittämään nuorta Han Soloa uskottavasti.

Nyt vaikuttaa siltä, että huhut pitivät paikkansa.

Nimettömänä Vulture-sivustolle puhunut Star Wars -näyttelijä on tehnyt selväksi, että Solo-elokuvan tekeminen oli alussa melkoista kohellusta. ”25. oton jälkeen näyttelijät katsoivat toisiaan ja tuuumivat, että tämä alkaa mennä aika oudoksi”, Vulturen lähde totesi.

Vaikkakin taitavia ohjaajia, Lord ja Miller olivat hänen mukaansa kykenemättömiä toimimaan kovien paineiden alaisena. Usein ensimmäinen apulaisohjaaja joutuikin puuttumaan tilanteeseen.

Myös Han Soloa esittävällä Alden Ehreinreichilla oli kovat paineet suoriutua tehtävästään.

”On todella vaikeaa yrittää matkia Harrison Fordia. Lucasfilm halusi häneltä jotain aivan erityistä: toisen matkimista. Alden ei ole huono näyttelijä – hän ei vain ole tapreeksi hyvä”, nimetön lähde totesi ja lisäsi samalla, että Ehrenreichille palkattu valmentaja auttoi saamaan nuoresta tähdestä parempia tuloksia irti.

Koko Vulturen jutun voi lukea täältä:

Solo: A Star Wars Story Actor Shares New Details About the Troubled Production

Suomen elokuvateattereihin Solo saapuu toukokuun 23. päivä.

Muropaketin uusimmat